We listen to advice and we share knowlegde

Wij luisteren naar advies en delen onze kennis. Het leren van je collega’s is iets wat waar wij veel waarden aan hechten. Door kennis te delen en op te nemen, bepaal je op basis daarvan je eigen koers en strategie. Wij zien de waarde in om opgedane kennis te delen met de jonge generatie. Want wie kennis durft te delen, kan groeien en vermenigvuldigen.

Op lange termijn strategisch denken is belangrijk voor onze organisatie. Dat doen wij door maatschappelijk te ondernemen. Dit zie je terug in ons product maar ook in onze werknemers. Wij zijn niet bang om risico’s te nemen op het gebied van maatschappelijk ondernemen.

We act responsibly

We pass on traditions

Van generatie op generatie worden er tradities binnen de familie voortgezet. Wij houden van ondernemen en tomaten telen, het zit ons bloed. Onze familie teelt dit jaar al vijfenzeventig jaar tomaten. Sinds 2020 vormen Joost en Thom Van der Voort samen de directie, zij hebben het stokje overgenomen van hun vaders. Daarmee is een nieuwe generatie aangebroken. Tradities zijn er om voort te zetten en dat is waar wij elke dag naar streven.

Groeien in de breedste zin van het woord. Niet alleen onze plantjes laten wij groeien, maar ook onze medewerkers. Groeien met veel ambitie. Binnen onze organisatie geven wij onze medewerkers ruimte voor ontwikkeling.

We have passion to grow

We care for nature, we believe the environment is the future.

Dat is waar wij in geloven en in durven te investeren. Wij telen elke dag een natuurlijk product voor de consument. Daarom vinden wij innoveren in duurzaamheid belangrijk. Ons product telen we maximaal biologisch, de hommels vliegen rond in onze kassen en we gebruiken veel groene producten. Daarnaast recyclen we 98% van ons water en afvalstromen.
Afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in Aardwarmte Vierpolders. Daarmee besparen wij 1,2 miljoen kub aardgas per jaar. Hierdoor komt er 2200 ton minder Co2 in de lucht. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een gezond milieu.

Hoera! In 2021 bestaat onze organisatie 75 jaar. Benieuwd hoe onze organisatie zich door de jaren heeft ontwikkeld? Op onze 75 jaar Van der Voort pagina nemen we je mee door de jaren heen. Wij zijn ongelofelijk trots op onze organisatie en onze medewerkers! Wij kijken uit naar een mooie toekomst waarin we tradities voortzetten.

Enjoy

Bekijk onze bedrijfsvideo